Організація харчування:
Харчування проводиться згідно інструкції з організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти зі змінами і доповненнями № 202/165 від 26.02.2013р.
Харчування проводиться тричі на день.
В санаторних групах чотири рази на день.
Основні принципи організації здорового харчування:
- складання повноцінного раціону харчування;
- використання різноманітного асортименту продуктів для забезпечення достатньої кількості мінеральних речовин та вітамінів для розвитку дитини;
- суворе дотримання технологічних вимог при приготуванні їжі, забезпечення правильного зберігання та обробки харчових продуктів, повсякденний контроль за роботою харчоблоку;
- чітке дотримання режиму та правил харчування в групах;
- індивідуальний підхід до кожної дитини, облік стану її здоров"я, особливостей розвитку, періоду адаптації, наявності хронічних захворювань;
- вживання висівкової їжі;
- вживання екологічно-чистої води "Конотопська чарівна", "Горянка";
- вживання гарбузової їжі;
- використання киснево-синглетних коктейлів;
- дотримання правил естетики харчування, виховання необхідних гігієнічних навичок відповідно до віку дітей;
- організація здорового харчування вдома, шляхом проведення консультацій, бесід, тренінгів для батьків.
Кiлькiсть переглядiв: 543