Організація харчування:

Харчування проводиться згідно інструкції з організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти зі змінами і доповненнями № 202/165 від 26.02.2013р.
Харчування проводиться тричі на день.
В санаторних групах чотири рази на день.

Основні принципи організації здорового харчування:

  • складання повноцінного раціону харчування;
  • використання різноманітного асортименту продуктів для забезпечення достатньої кількості мінеральних речовин та вітамінів для розвитку дитини;
  • суворе дотримання технологічних вимог при приготуванні їжі, забезпечення правильного зберігання та обробки харчових продуктів, повсякденний контроль за роботою харчоблоку;
  • чітке дотримання режиму та правил харчування в групах;
  • індивідуальний підхід до кожної дитини, облік стану її здоров"я, особливостей розвитку, періоду адаптації, наявності хронічних захворювань;
  • вживання висівкової їжі;
  • вживання екологічно-чистої води "Конотопська чарівна", "Горянка";
  • вживання гарбузової їжі;
  • використання киснево-синглетних коктейлів;
  • дотримання правил естетики харчування, виховання необхідних гігієнічних навичок відповідно до віку дітей;
  • організація здорового харчування вдома, шляхом проведення консультацій, бесід, тренінгів для батьків.

/Files/images/100_1718.JPG

/Files/images/100_1698.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 543

Коментарi